Hoogwaardige materialen
Montage en demontage
Onderhoud en opslag

Beurs decorbouw

Bent u voor een aanstaande beurs op zoek naar sprekende en kwalitatieve decorbouw? De ervaren vakmensen van Bästa in Etten-Leur komen u te hulp op beurzen in heel Nederland en België. U legt ons uit wat uw doelstellingen zijn voor uw volgende beurs, en wij ontwerpen en bouwen een innovatief decor voor u.

Uw bedrijf valt op tijdens uw volgende beurs met onze decorbouw

Met onze professionele beursstands en decorbouw valt u op tijdens uw volgende beurs. U rekent op de expertise van onze standbouwers voor beurzen in heel Nederland. Tijdens een grondige ontwerpbriefing bespreekt u met onze experts wat u wilt bereiken op uw volgende beurs en welke uitstraling u wenst. Welke doelgroep wilt u bereiken? En wat wilt u met uw stand overbrengen aan de bezoekers? Aan de hand van deze punten zullen wij een beursstand op maat ontwerpen en aan u presenteren tijdens een 3D-ontwerppresentatie. Wanneer u tevreden bent met uw decor, rekent u ook op ons om uw stand professioneel op te bouwen.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw stand?

Standbouw

Bästa maakt het verschil door de keuze van haar materialen en uitstraling binnen het aanbod van standaard én individuele standbouw.

Decorbouw

Bästa bedenkt en produceert vol toewijding en levert kwaliteit binnen ieders budget.

Evenementen

Bästa is gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen.

Signing

Bästa werkt met creatief team die gebruik maken van de laatste technieken.

Interieurbouw

Bästa realiseerd vloeren, meubels en inrichtingen voor horeca, winkels en kantoren.

Laat u verrassen door onze unieke ontwerpen

Maak van uw volgende beurs een succes met onze professionele decorbouw. Van de buitenkant van uw stand tot de inrichting van uw standbouw, u rekent op ons voor unieke ontwerpen voor ieder budget. Informeer naar de mogelijkheden voor uw ontwerp door een bericht te sturen via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 076-7115331.

Wat onze klanten zeggen

“Topservice & kwalitatieve standenbouw met de juiste landelijke uitstraling. Steeds fijn samenwerken!” – Eveline de Bruycker, Proctmanager Artexis, Easyfairs
“Ik wilde ook jullie graag even bedanken voor jullie inzet en werk.  Afgelopen 3 dagen waren een groot succes! We hebben veel complimenten gehad over hoe de shop er uit zag. Zowel qua presentatie van de kleding als de opzet met de balie en de graphics. Ik heb hele mooie complimenten gehad van onze internationale partners.” – Patrick van der Heijden, Sales Manager Benelux Helly Hansen

Contactgegevens

Bästa Eventbouw
Pauvreweg 4
4879 NA Etten-Leur

Tel. +31 76–711 53 31
Fax +31 76–711 53 29

info@bastaeventbouw.nl

KVK: 20162546
BTW: NL 821536436 B 01

Waar zijn wij?