Hoogwaardige materialen
Montage en demontage
Onderhoud en opslag

Standbouwers in heel Nederland

Bent u op zoek naar ervaren standbouwers voor uw evenement, waar dan ook in Nederland? Bästa in Etten-Leur, Noord-Brabant, is dé expert op het gebied van standbouw voor grote en kleine beurzen, evenementen en bedrijfspresentaties. Onze vakkundige experts weten precies hoe uw stand zich onderscheidt van uw concurrenten.

Onze standbouwers helpen u gedurende het gehele ontwerp- en bouwproces

De standbouwers van Bästa hebben jarenlange ervaring in het realiseren van unieke en effectieve beursstands. Iedere stand is uniek en helpt u uw doelstellingen te bereiken tijdens uw beursdeelname. U vertelt onze designers precies wat u wilt bereiken op uw volgende beurs en welke uitstraling u wenst, en zij maken een uniek standontwerp voor u. Wanneer het tijd is om uw stand op te bouwen voor uw beurs, rekent u ook op onze standbouwers onder leiding van onze projectmanagers. Zij zorgen ervoor dat uw standbouw vakkundig gemonteerd wordt en demonteren hem wanneer de beurs tot een einde is gekomen. Uw stand wordt veilig opgeslagen in ons magazijn zodat u deze opnieuw kunt gebruiken tijdens toekomstige beurzen.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw stand?

Standbouw

Bästa maakt het verschil door de keuze van haar materialen en uitstraling binnen het aanbod van standaard én individuele standbouw.

Decorbouw

Bästa bedenkt en produceert vol toewijding en levert kwaliteit binnen ieders budget.

Evenementen

Bästa is gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen.

Signing

Bästa werkt met creatief team die gebruik maken van de laatste technieken.

Interieurbouw

Bästa realiseerd vloeren, meubels en inrichtingen voor horeca, winkels en kantoren.

Uw standbouw valt op tijdens uw aanstaande beurzen

Onze standbouwers monteren uw stand op uw volgende beurs zodat uw presentatie prachtig uitblinkt. Bovendien wordt uw standbouw altijd van hoogwaardige materialen gemaakt en kunt u deze bij toekomstige beurzen steeds opnieuw gebruiken. Nadat onze experts uw presentatiematerialen afgebouwd hebben, controleren ze de kwaliteit en worden eventuele beschadigingen gerepareerd. Zo is uw materiaal klaar voor de volgende beurs en haalt u alles uit uw investering. Bovendien is het hergebruik van uw materialen een milieubewuste keuze.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze standbouw

Vraag een offerte voor een stand aan en laat onze standbouwers u ontzorgen tijdens uw volgende beursdeelname. Wij zijn thuis in ons vak en zorgen ervoor dat uw presentatie bij iedere bezoeker in het oog springt. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons via 076-7115331 voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Wat onze klanten zeggen

“Topservice & kwalitatieve standenbouw met de juiste landelijke uitstraling. Steeds fijn samenwerken!” – Eveline de Bruycker, Proctmanager Artexis, Easyfairs
“Ik wilde ook jullie graag even bedanken voor jullie inzet en werk.  Afgelopen 3 dagen waren een groot succes! We hebben veel complimenten gehad over hoe de shop er uit zag. Zowel qua presentatie van de kleding als de opzet met de balie en de graphics. Ik heb hele mooie complimenten gehad van onze internationale partners.” – Patrick van der Heijden, Sales Manager Benelux Helly Hansen

Contactgegevens

Bästa Eventbouw
Pauvreweg 4
4879 NA Etten-Leur

Tel. +31 76–711 53 31
Fax +31 76–711 53 29

info@bastaeventbouw.nl

KVK: 20162546
BTW: NL 821536436 B 01

Waar zijn wij?