Hoogwaardige materialen
Montage en demontage
Onderhoud en opslag

Offerte voor standbouw

U kunt bij Bästa rekenen op een vrijblijvende offerte wanneer u door ons uw standbouw laat realiseren. Onze experts leveren unieke standbouw van de hoogste kwaliteit, zonder verborgen kosten. Wanneer u uw stand laat verzorgen door ons bedrijf uit Etten-Leur, ontvangt u een compleet en geordend overzicht van de kosten.

Alle kosten zijn inbegrepen bij onze offerte voor uw standbouw

U valt op en bereikt de gewenste doelstellingen met een unieke stand op een beurs. Wanneer u uw standontwerp laat maken door onze specialisten, houden wij altijd rekening met uw beschikbare budget. Wanneer u door ons uw beursstands laat ontwerpen en bouwen, is de volledige standbouw inbegrepen in de offerte. U komt nooit voor onverwachte kosten te staan. U blijft altijd op de hoogte van de voortgang van uw ontwerp en we horen graag uw inbreng. Bovendien zorgen wij altijd dat uw beursstand gemakkelijk herbruikbaar is. Zo gebruikt u uw stand gemakkelijk bij verschillende beurzen. U bespaart hiermee niet alleen geld, maar het is ook een milieubewuste keuze.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw stand?

Standbouw

Bästa maakt het verschil door de keuze van haar materialen en uitstraling binnen het aanbod van standaard én individuele standbouw.

Decorbouw

Bästa bedenkt en produceert vol toewijding en levert kwaliteit binnen ieders budget.

Evenementen

Bästa is gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen.

Signing

Bästa werkt met creatief team die gebruik maken van de laatste technieken.

Interieurbouw

Bästa realiseerd vloeren, meubels en inrichtingen voor horeca, winkels en kantoren.

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Realiseer uw standbouw met ons ervaren standbouwbedrijf en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij maken uw beursstand op maat voor ieders wensen en budget. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 076-7115331 om de mogelijkheden voor het ontwerp van een stand binnen uw budget te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

“Topservice & kwalitatieve standenbouw met de juiste landelijke uitstraling. Steeds fijn samenwerken!”

– Eveline de Bruycker, Proctmanager Artexis, Easyfairs

“Ik wilde ook jullie graag even bedanken voor jullie inzet en werk.  Afgelopen 3 dagen waren een groot succes! We hebben veel complimenten gehad over hoe de shop er uit zag. Zowel qua presentatie van de kleding als de opzet met de balie en de graphics. Ik heb hele mooie complimenten gehad van onze internationale partners.”

– Patrick van der Heijden, Sales Manager Benelux Helly Hansen

Contactgegevens

Bästa Eventbouw
Pauvreweg 4
4879 NA Etten-Leur

Tel. +31 76–711 53 31
Fax +31 76–711 53 29

info@bastaeventbouw.nl

KVK: 20162546
BTW: NL 821536436 B 01

Waar zijn wij?