Hoogwaardige materialen
Montage en demontage
Onderhoud en opslag

Een stand laten ontwerpen door ons standbouwbedrijf

Wanneer u een stand wilt laten ontwerpen en bouwen voor uw volgende beurs, bent u bij ons standbouwbedrijf in Etten-Leur op de juiste plaats. De vakmensen van Bästa verzorgen uw stands in heel Nederland en zorgen ervoor dat uw bedrijf uitblinkt tussen de verschillende stands. Wat ons onderscheidt van andere standbouwbedrijven, is onze uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit en een focus op klantgerichtheid.

Ons vakkundige standbouwbedrijf helpt u bij uw volgende beurs

Bent u op zoek naar vakkundige standbouwers voor een aankomende beurs? Ons standbouwbedrijf maakt voor u een originele beursstand op maat. U overlegt gerust met onze experts om de kleinste details van uw unieke standontwerp te bespreken. Wanneer u op zoek bent naar standbouwbedrijven die alles omtrent standbouw voor u regelen, bent u bij Bästa op de juiste plaats. Wij volgen uw ontwerp en bouwen een unieke stand voor u. U rekent ook op onze vakmensen om uw stand op en af te bouwen. Wilt u uw presentatiematerialen gemakkelijk opslaan voor een volgend evenement? U bewaart uw materialen eenvoudig en veilig in ons magazijn. Zo liggen ze voor u klaar om gebruikt te worden bij uw volgende beurs of presentatie.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw stand?

Standbouw

Bästa maakt het verschil door de keuze van haar materialen en uitstraling binnen het aanbod van standaard én individuele standbouw.

Decorbouw

Bästa bedenkt en produceert vol toewijding en levert kwaliteit binnen ieders budget.

Evenementen

Bästa is gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen.

Signing

Bästa werkt met creatief team die gebruik maken van de laatste technieken.

Interieurbouw

Bästa realiseerd vloeren, meubels en inrichtingen voor horeca, winkels en kantoren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw unieke beursstand

Zoek niet verder naar standbouwbedrijven: wij realiseren de mooiste beursstands dankzij slim projectmanagement. Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw stand of bent u benieuwd naar de werkwijze van ons standbouwbedrijf? Onze experts vertellen u graag meer wanneer u contact met ons opneemt via ons contactformulier. Samen vinden wij de ideale oplossing voor uw volgende evenement.

Wat onze klanten zeggen

“Topservice & kwalitatieve standenbouw met de juiste landelijke uitstraling. Steeds fijn samenwerken!” – Eveline de Bruycker, Proctmanager Artexis, Easyfairs
“Ik wilde ook jullie graag even bedanken voor jullie inzet en werk.  Afgelopen 3 dagen waren een groot succes! We hebben veel complimenten gehad over hoe de shop er uit zag. Zowel qua presentatie van de kleding als de opzet met de balie en de graphics. Ik heb hele mooie complimenten gehad van onze internationale partners.” – Patrick van der Heijden, Sales Manager Benelux Helly Hansen

Contactgegevens

Bästa Eventbouw
Pauvreweg 4
4879 NA Etten-Leur

Tel. +31 76–711 53 31
Fax +31 76–711 53 29

info@bastaeventbouw.nl

KVK: 20162546
BTW: NL 821536436 B 01

Waar zijn wij?