Hoogwaardige materialen
Montage en demontage
Onderhoud en opslag

Een beursstand op maat

U laat bij Bästa een originele beursstand op maat realiseren. Onze experts in Etten-Leur gaan graag met u in gesprek en ontwerpen uw stand voor beurzen en andere evenementen in het hele land. Welke verwachtingen en doelstellingen heeft u voor uw beursdeelname? Welke doelgroep wilt u bereiken en welke uitstraling dient uw stand te hebben? Uw antwoorden op deze en andere vragen zijn bepalend en leiden tot een uniek en hoogwaardig resultaat, ongeacht uw budget.

U straalt op uw volgende beurs met een sprekende beursstand op maat

Bij Bästa weten we wat er nodig is om kwalitatieve beursstands te maken die niet alleen mooi ogen, maar u ook helpen uw doelen te bereiken. Wij maken uw originele beursstand op maat om uw beursdeelname tot een succes te maken. Met de hulp van ons ervaren standbouwbedrijf brengt uw stand alle informatie en sterke punten van uw bedrijf of product duidelijk en gericht over. Uw bezoekers weten in één oogopslag waar u voor staat met ons professionele ontwerp van uw standbouw. Bovendien zorgen onze experts ervoor dat uw stand gemakkelijk gedemonteerd, opgeslagen en hergebruikt kan worden. Zo haalt u alles uit uw investering en wordt het milieu minder belast.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw stand?

Standbouw

Bästa maakt het verschil door de keuze van haar materialen en uitstraling binnen het aanbod van standaard én individuele standbouw.

Decorbouw

Bästa bedenkt en produceert vol toewijding en levert kwaliteit binnen ieders budget.

Evenementen

Bästa is gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen.

Signing

Bästa werkt met creatief team die gebruik maken van de laatste technieken.

Interieurbouw

Bästa realiseerd vloeren, meubels en inrichtingen voor horeca, winkels en kantoren.

Vraag een offerte aan voor uw originele beursstand

Val op tijdens uw volgende beurs, presentatie of ander evenement met een originele beursstand op maat. Onze experts zorgen ervoor dat uw stand op uw beurs past bij uw bedrijf en uw doelstellingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw standbouw. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw unieke ontwerp? Informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel ons via 076-7115331. Onze designers denken graag met u mee.

Wat onze klanten zeggen

“Topservice & kwalitatieve standenbouw met de juiste landelijke uitstraling. Steeds fijn samenwerken!” – Eveline de Bruycker, Proctmanager Artexis, Easyfairs
“Ik wilde ook jullie graag even bedanken voor jullie inzet en werk.  Afgelopen 3 dagen waren een groot succes! We hebben veel complimenten gehad over hoe de shop er uit zag. Zowel qua presentatie van de kleding als de opzet met de balie en de graphics. Ik heb hele mooie complimenten gehad van onze internationale partners.” – Patrick van der Heijden, Sales Manager Benelux Helly Hansen

Contactgegevens

Bästa Eventbouw
Pauvreweg 4
4879 NA Etten-Leur

Tel. +31 76–711 53 31
Fax +31 76–711 53 29

info@bastaeventbouw.nl

KVK: 20162546
BTW: NL 821536436 B 01

Waar zijn wij?