Hoogwaardige materialen
Montage en demontage
Onderhoud en opslag

Uw stand op de beurs

U maakt gemakkelijk indruk op uw doelgroep met een unieke stand op een beurs. De presentaties van Bästa worden vakkundig ontworpen om uw beursdeelname tot een succes te maken. Laat onze designers precies weten welke uitstraling u wenst en welke informatie u wilt overbrengen. Onze experts uit Etten-Leur zorgen ervoor dat iedere bezoeker van uw volgende evenement weet wat uw sterke punten zijn.

U maakt indruk met een professionele stand op uw volgende beurs

De standbouwers van Bästa weten precies hoe ze uw presentatie op een drukke beurs laten stralen met een unieke stand. U rekent op onze expertise voor een professioneel standontwerp dat u helpt uw doelstellingen te bereiken. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat iedere bezoeker van uw evenement exact weet waar uw bedrijf voor staat. Onze designers gaan met u in gesprek en bespreken uw doelstellingen om uw originele beursstand hierop aan te passen. Is het tijd om uw bedrijf en uw stand te presenteren op een evenement? U wordt dan volledig ontzorgd en laat de opbouw van uw stand gerust over aan onze projectmanagers. Zo kunt u zich volledig richten op uw presentatie. Achteraf wordt uw stand vakkundig gedemonteerd en opgeslagen in ons magazijn.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw stand?

Standbouw

Bästa maakt het verschil door de keuze van haar materialen en uitstraling binnen het aanbod van standaard én individuele standbouw.

Decorbouw

Bästa bedenkt en produceert vol toewijding en levert kwaliteit binnen ieders budget.

Evenementen

Bästa is gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen.

Signing

Bästa werkt met creatief team die gebruik maken van de laatste technieken.

Interieurbouw

Bästa realiseerd vloeren, meubels en inrichtingen voor horeca, winkels en kantoren.

Maak uw volgende evenement tot een succes

Haal alles uit uw volgende beursdeelname met onze hoogwaardige beursstands. Wilt u meer weten over onze werkwijze en hoe wij een ideale stand realiseren waarmee u pronkt op uw aanstaande beurs? Neem gerust contact met ons op en stuur ons een e-mail via info@bastaeventbouw.nl of bel ons via 076-7115331 en vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en geven uw presentatie een mooi en doelgericht ontwerp.

Wat onze klanten zeggen

“Topservice & kwalitatieve standenbouw met de juiste landelijke uitstraling. Steeds fijn samenwerken!” – Eveline de Bruycker, Proctmanager Artexis, Easyfairs
“Ik wilde ook jullie graag even bedanken voor jullie inzet en werk.  Afgelopen 3 dagen waren een groot succes! We hebben veel complimenten gehad over hoe de shop er uit zag. Zowel qua presentatie van de kleding als de opzet met de balie en de graphics. Ik heb hele mooie complimenten gehad van onze internationale partners.” – Patrick van der Heijden, Sales Manager Benelux Helly Hansen

Contactgegevens

Bästa Eventbouw
Pauvreweg 4
4879 NA Etten-Leur

Tel. +31 76–711 53 31
Fax +31 76–711 53 29

info@bastaeventbouw.nl

KVK: 20162546
BTW: NL 821536436 B 01

Waar zijn wij?