Hoogwaardige materialen
Montage en demontage
Onderhoud en opslag

Uw stand laten opbouwen

Of het nu gaat om beurzen, presentaties of andere evenementen, u kunt bij Bästa uit Etten-Leur terecht om uw stand te laten opbouwen. Onze vakmensen verzorgen het transport, de opbouw en de afbouw van uw stand tijdens uw volgende beurs. De projectmanagers van Bästa zijn verantwoordelijk voor de bouw van uw stand. Zij leiden alles in goede banen en sturen de verschillende partijen aan. Wanneer zij de presentatie aan u overdragen, ontvangt u een overzichtelijk opleverrapport.

Onze experts kunnen uw stand vakkundig opbouwen

U richt zich volledig op het voorbereiden van uw volgende presentatie of beurs door de opbouw van uw stand over te laten aan onze ervaren standbouwers. Zij kunnen uw stand in een mum van tijd opbouwen en zorgen dat ieder detail klopt wanneer uw bezoekers arriveren. Is het tijd om uw stand op de beurs weer te demonteren? Ook dit laat u aan onze specialisten over. Onze beursstands worden vakkundig ontworpen zodat ze gemakkelijk uit elkaar gehaald en hergebruikt kunnen worden. Uw presentatiematerialen worden na iedere beurs grondig gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en veilig opgeslagen in ons magazijn. Uw stand is op afroep beschikbaar voor een nieuwe opbouw op uw volgende beurs. U bent dus van begin tot eind en in de toekomst verzekerd van prachtige materialen en uitstekende service.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw stand?

Standbouw

Bästa maakt het verschil door de keuze van haar materialen en uitstraling binnen het aanbod van standaard én individuele standbouw.

Decorbouw

Bästa bedenkt en produceert vol toewijding en levert kwaliteit binnen ieders budget.

Evenementen

Bästa is gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen.

Signing

Bästa werkt met creatief team die gebruik maken van de laatste technieken.

Interieurbouw

Bästa realiseerd vloeren, meubels en inrichtingen voor horeca, winkels en kantoren.

Vertrouw op de expertise van onze vakmensen tijdens uw volgende beurs

Laat uw stand opbouwen door de experts van Bästa tijdens uw volgende evenement en vraag een vrijblijvende offerte voor standbouw aan. Neem contact met ons op door te bellen naar 076-7115331 of stuur ons een bericht via ons contactformulier om meer informatie te ontvangen over onze diensten.

Wat onze klanten zeggen

“Topservice & kwalitatieve standenbouw met de juiste landelijke uitstraling. Steeds fijn samenwerken!” – Eveline de Bruycker, Proctmanager Artexis, Easyfairs
“Ik wilde ook jullie graag even bedanken voor jullie inzet en werk.  Afgelopen 3 dagen waren een groot succes! We hebben veel complimenten gehad over hoe de shop er uit zag. Zowel qua presentatie van de kleding als de opzet met de balie en de graphics. Ik heb hele mooie complimenten gehad van onze internationale partners.” – Patrick van der Heijden, Sales Manager Benelux Helly Hansen

Contactgegevens

Bästa Eventbouw
Pauvreweg 4
4879 NA Etten-Leur

Tel. +31 76–711 53 31
Fax +31 76–711 53 29

info@bastaeventbouw.nl

KVK: 20162546
BTW: NL 821536436 B 01

Waar zijn wij?