Werkwijze: Duurzaam en gericht op resultaat.

Met 25 jaar ervaring in de branche, heeft Bästa een werkwijze ontwikkeld die garant staat voor hoge klanttevredenheid en resultaat. Om tot een succesvolle presentatie te komen lopen we 5 fasen met u door.  Daarbij houden we rekening met de herbruikbaarheid van de hoogwaardige materialen waar Bästa mee werkt. Zo kunt u op een milieuvriendelijke wijze kosten kunt besparen.

Stap 1

Ontwerpbriefing en debriefing

Stap 2

Creatie

Stap 3

Projectmanagement

Stap 4

Montage en demontage

Stap 5

Servicegericht beheer

Stap 1 Ontwerpbriefing en debriefing voor beursdeelname

Bästa helpt u uw doelstellingen te realiseren. Op beurzen, evenementen of andere presentaties. Voor een ontwerpbriefing gaan onze ontwerpers op zoek naar de kern van uw bedrijf.

Hierbij komen de volgende vragen aan bod:

 • Wat is uw strategie? Denk aan productinformatie geven, relaties ontvangen, leads genereren en uw – – naamsbekendheid vergroten.
 • Wat zijn de doelstellingen voor uw beursdeelname?
 • Welke functie heeft de beursstand of het project
 • Wat zijn de doelstellingen voor het event?
 • Welke doelgroep wilt u bereiken?
 • Wat vindt uw doelgroep belangrijk aan uw beursdeelname of presentatie?
 • Welke uitstraling moet uw project of beursstand hebben?
 • Welke sterke punten van uw bedrijf, product of dienst communiceren we bij uw beursdeelname?
 • Wat zijn de randvoorwaarden?
 • Wat is het budget?

Debriefing

Het is belangrijk dat we elkaar goed begrepen hebben. Daarom koppelen wij uw briefing terug in een debriefing. Zo zijn de uitgangspunten voor het ontwerp van uw beursdeelname voor iedereen helder. Onze designers kunnen dan aan de slag met de juiste randvoorwaarden.

N

Het voordeel voor u: geen verrassingen achteraf.

Stap 2: Creatie

Na een gedegen professioneel advies volgt het ontwerp van uw beursstand of projectinrichting. Onderwerpen die wij tijdens de debriefing met u bespraken, vertalen wij nu in een creatief concept. Dat is uiteraard helemaal toegespitst op uw doelgroep en uw doelen. Een uitgebreide offerte maakt hier onderdeel van uit.

Unieke 3D-ontwerppresentatie

Nadat we in een gesprek met u alle wensen in kaart hebben gebracht, laten we onze creativiteit de vrije loop. Dit resulteert in een levensechte 3D-presentatie van uw stand of project. Een moodboard, kleuren- of materialenschema maakt de uitstraling concreet en inzichtelijk. Zo hebt u een perfect beeld van hoe alles eruit komt te zien.

Stap 3: Projectmanagement

Een onbezorgde aanloop naar uw presentatie.

In deze fase gaat het om de oplevering van uw presentatie. Het goedgekeurde ontwerp en de bijbehorende afspraken dienen daarbij als uitgangspunt. Bästa zorgt voor de logistieke planning alsmede toezicht op de uitvoering ervan. Uw stand dient opgebouwd te worden op de juiste plaats en op het juiste moment. Met Bästa als partner bent u verzekerd van een onbezorgde aanloop naar uw presentatie.

Grafische producties

Het printen en afwerken van uw visuals gebeurt bij Bästa in samenwerking met gespecialiseerde leveranciers. Daarvoor beschikken wij over een netwerk van vaste leveranciers die beschikken over de nieuwste technieken op het gebied van Large Format Printing. Voor alle toepassingen hebben wij de juiste oplossing.

 • eigentijdse, innovatieve materialen
 • Vooraf inzage in de productie dankzij referentieprints
 • Handige checklists garanderen een probleemloos traject
 • Praktische ondersteuning door digitale templates
 • Visuals zijn voorzien van de juiste certificering (brandveilig)

Stap 4: Montage en demontage

Bästa verzorgt het transport van uw presentatie naar iedere gewenste locatie, waar ook ter wereld. Onze ervaren monteurs monteren en demonteren uw beursstand – vlot, efficiënt en volgens planning.

Z

Tijdens de realisatie van uw beursstand of project zijn onze projectmanagers verantwoordelijk voor de bouw. Zij sturen de partijen aan, controleren of alles goed verloopt en coördineren de montage en demontage. Wanneer zij de presentatie aan u overdragen, ontvangt u een opleverrapport. Handig en overzichtelijk.

Stap 5 Servicegericht beheer.

Uw presentatie is een kostbaar bezit. Hergebruik is koste efficiënt en milieubewust. Wij kunnen de volgende service bieden:

Onderhoud en opslag

Uw presentatiematerialen liggen veilig opgeslagen in ons magazijn. Ze zijn op afroep beschikbaar. Hiervoor staat bij Bästa een vaste contactpersoon voor u klaar.

Altijd klaar voor de volgende beurs

Wanneer uw stand van een beurs terugkomt, controleren wij alle onderdelen. Als dat nodig is, voeren we reparaties uit en vervangen we onderdelen. Zo is uw beursstand altijd klaar voor de volgende beurs.

Refit of volledig nieuw ontwerp

Het opnieuw vormgeven van uw beursstand maakt onderdeel uit van ons duurzame proces. Dit kan nodig zijn als uw organisatie verandert. Of als de levensduur van uw presentatiemateriaal op zijn eind loopt. Een volledig nieuw concept is niet altijd de beste keuze. Een “refit” behoort wellicht ook tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Contactgegevens

Bästa Eventbouw
Handelsweg 9b
4879 AJ Etten-Leur

Tel. +31 76–711 53 31
Fax +31 76–711 53 29

info@bastaeventbouw.nl
www.bastaeventbouw.nl

KVK: 20162546
BTW: NL 821536436 B 01

<h2 class="contentheading clearfix">Waar zijn wij?</h2> <iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d9920.73297158187!2d4.6242922!3d51.5648742!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0x3221e1ee885bcada!2sB%C3%A4sta+Eventbouw!5e0!3m2!1sen!2snl!4v1452256469992" width="100%" height="350" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>