Hoogwaardige materialen
Montage en demontage
Onderhoud en opslag

De inrichting van uw standbouw

Wilt u de inrichting van uw standbouw tot in de puntjes laten verzorgen voor uw volgende beurs, presentatie of een ander evenement? De experts van Bästa zorgen dat uw stand precies past bij uw wensen en doelstellingen. Ons bedrijf in Etten-Leur verzorgt opvallende en innovatieve stands voor beurzen en andere evenementen in heel Nederland en België.

Wij zorgen voor een schitterende inrichting van uw standbouw

Bästa realiseert prachtige beursstands voor verschillende beurzen, evenementen en presentaties in het hele land. Onze ervaren standbouwers gaan graag met u in gesprek om uw doelstellingen te bespreken. Uw doelstellingen zijn namelijk bepalend voor uw unieke ontwerp. Onze designers zorgen ervoor dat de inrichting van uw stand de juiste informatie duidelijk en efficiënt overbrengt om de aandacht van uw bezoekers vast te houden. Wilt u ervoor zorgen dat uw stand van een afstand herkenbaar is voor uw doelgroep? U kunt bij ons terecht voor sprekende decorbouw voor uw volgende beurs.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw stand?

Standbouw

Bästa maakt het verschil door de keuze van haar materialen en uitstraling binnen het aanbod van standaard én individuele standbouw.

Decorbouw

Bästa bedenkt en produceert vol toewijding en levert kwaliteit binnen ieders budget.

Evenementen

Bästa is gespecialiseerd in het gebruik van eerlijke, natuurlijke en duurzame materialen.

Signing

Bästa werkt met creatief team die gebruik maken van de laatste technieken.

Interieurbouw

Bästa realiseerd vloeren, meubels en inrichtingen voor horeca, winkels en kantoren.

Vraag een offerte aan voor een prachtige inrichting

Aarzel niet en vraag vandaag nog een offerte voor onze standbouw aan. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de inrichting van uw standbouw de aandacht van uw bezoekers pakt en vasthoudt met relevante informatie. Stuur ons een bericht via ons contactformulier om meer informatie te ontvangen of bereik ons telefonisch via 076-7115331 om uw wensen te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

“Topservice & kwalitatieve standenbouw met de juiste landelijke uitstraling. Steeds fijn samenwerken!” – Eveline de Bruycker, Proctmanager Artexis, Easyfairs
“Ik wilde ook jullie graag even bedanken voor jullie inzet en werk.  Afgelopen 3 dagen waren een groot succes! We hebben veel complimenten gehad over hoe de shop er uit zag. Zowel qua presentatie van de kleding als de opzet met de balie en de graphics. Ik heb hele mooie complimenten gehad van onze internationale partners.” – Patrick van der Heijden, Sales Manager Benelux Helly Hansen

Contactgegevens

Bästa Eventbouw
Pauvreweg 4
4879 NA Etten-Leur

Tel. +31 76–711 53 31
Fax +31 76–711 53 29

info@bastaeventbouw.nl

KVK: 20162546
BTW: NL 821536436 B 01

Waar zijn wij?